geborsteld eiken 1

Afwerking

Wij zijn een klein familie bedrijf met passie voor het vak! Door dat wij met passie werken gaan we voor iedere opdracht weer tot het uiterste, niets is ons te gek!

Welke afwerking kunnen wij u aanbieden?

Bij Robuuster wonen bieden wij verschillende afwerkingen aan voor "uw" eikenhouten tafels, zodat je de perfecte tafel voor jouw ruimte en stijl kunt vinden. Onze afwerkingen omvatten skylt, rubio monocoat en gepoedercoate stalen onderstellen.

Rubio Monocoat is dé referentie voor kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke houtbeschermingsproducten. Dankzij de geavanceerde technologie van moleculaire binding waarop de werking gebaseerd is heeft Rubio Monocoat de volgende kwaliteiten:

  • duurzame bescherming en kleuring van het hout
  • één enkele laag volstaat
  • 100% natuurlijke ingrediënten, 0% VOC
  • eenvoudig in gebruik en onderhoud
  • geen overlappingen mogelijk
  • Kan op alle houtsoorten gebruikt worden
  • Ruim kleurenpalet: 40 standaardkleuren

Skylt is een populaire afwerking voor eikenhout, die wordt gebruikt om het hout te beschermen tegen vlekken en krassen en om het een stijlvolle en professionele uitstraling te geven. Skylt is een soort lak die wordt aangebracht op het oppervlak van het hout, waardoor het beschermd wordt tegen vocht en andere schadelijke invloeden.

Er zijn verschillende manieren om skylt op eikenhout aan te brengen, afhankelijk van het doel van de afwerking. Zo kan skylt worden aangebracht met een kwast, een roller of een spuitpistool, afhankelijk van de grootte van het oppervlak en de gewenste afwerking.

Een van de grootste voordelen van het gebruik van skylt op eikenhout is dat het de levensduur van het hout verlengt. Door het hout te beschermen tegen vocht en andere schadelijke invloeden, kan skylt ervoor zorgen dat eikenhout langer mee gaat en in goede staat blijft.

Standaard worden al onze onderstellen voorzien van een zwarte poeder coating om zo de beste bescherming te kunnen bieden tegen corrosie. Desgewenst bieden wij u de mogelijkheid de stalen onderstellen ook onbehandeld bij u afleveren.