Wegens de oorlog in Oekraïne is er een schaarste waardoor de voorraad en prijzen niet up to date zijn, bel of app naar 085 500 06 95 voor actuele prijzen en voorraad
geborsteld eiken 1

Algemene Voorwaarden

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat uw product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen variëren per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@robuusterwonen.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde door ons retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wanneer u uw product ontvangt, en hier zit om wat voor een reden dan ook een beschadiging cq mankement aan dan horen wij dit graag binnen 24 uur. Wanneer u besluit dit toch eerst te laten rusten en u reclameert een aantal dagen later kunnen wij hier helaas niks meer mee! Eventuele schade en of mankementen kunt u direct door geven middels ons e-mail adres info@robuusterwonen.nl of via onze contact pagina. Wij verzoeken u hier dan ook foto’s van te maken en mee te zenden.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Maatwerk producten

Producten die u via deze webwinkel koopt en die voor u op maat worden gemaakt volgens de door u ingevoerde specificatie. Is dan ook het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Vul hieronder het herroepingsformulier in

formulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

Open chat