Over ons

Doordat wij alles in eigen beheer hebben, maken wij het mogelijk om onze producten tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden.

Over robuuster wonen

Wij kunnen ons bedenken dat u graag eerst is wat over ons te weten wilt komen. Wat 2019 is begonnen als hobby groeide al snel uit naar een volwaardig bedrijf. Begonnen met het op maat maken van tafels geheel naar wens van onze (familie leden) klanten. Inmiddels heeft Robuuster Wonen uitgebreid naar een breed scala van meubelen op maat vervaardigd o.a.; salontafels, dressoirs, accessoires en meer

Staat de gewenste afmeting of afwerking er niet tussen? Dan maken wij het voor u geheel op maat!

Doordat wij alles in eigen beheer hebben, maken wij het mogelijk om onze producten tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden.

U koopt bij ons rechtstreeks uit onze fabrieken zodat zodat u altijd het beste van het beste krijgt voor uw geld. Bij ons in Dronten vindt de afwerking en eind controle plaats, waarna wij onze meubelen zelf bezorgen en monteren bij u thuis.

Door deze werkwijze garanderen wij u niet alleen het beste maar kunnen wij u goede garanties bieden, wij hoeven immers niet te discussiëren met tussenpersonen of weder verkopers. Is er iets niet goed? dan lossen wij dit voor u op! Wij werken met een vast team in Dronten van 3 personen, wat zorgt voor vaste contact personen, korte lijnen en een enorme flexibiliteit.

In Dronten hebben wij een kleine showroom immers een grote kost veel en dient door de koper betaald te worden, mede hierdoor garanderen wij u daarom de laagste prijs. U kunt uw meubel ophalen of door ons laten bezorgen door onze eigen bezorg service. Ook uw “op maat” bestellingen kunt u in Dronten met onze specialisten bespreken en direct bestellen. Bij ons kunt u ook onze diverse afwerkingen bekijken.

Enkele kreten die we vaak over ons heen horen komen zijn : vriendelijk, service gericht, snel en eerlijk. Graag nodigen wij u uit om een bezoekje te brengen aan onze showroom te Dronten om dit te kunnen ervaren of de mogelijkheden te komen bekijken, of bekijk eerst onze website en bereken direct uw prijs via ons online reken systeem. U kunt natuurlijk ook een offerte op maat aanvragen meestal krijgt u dezelfde dag nog antwoord. Tot ziens bij robuusterwonen.nl

Naast het realiseren en leveren van houten meubels voor de consument leveren wij ook aan het bedrijfsleven. Ben je op zoek naar meubels voor de volledige inrichting van jouw kantoor, lunchroom, modezaak of andere bedrijfsruimte? Dan ben je bij Robuuster wonen aan het juiste adres. Denk aan een grote vergadertafel, een ontvangstmeubel, bureautafels of de gehele inrichting van een restaurant of bedrijfskantine. Door onze geselecteerde leveranciers, gepassioneerde vakmensen en onze werkplaats gevestigd in Nederland, hebben wij korte lijnen en kunnen wij snel èn kwaliteitsmeubelen leveren. In onze werkplaats wordt gewerkt met eikenhout en nieuw steigerhout (vurenhout). Al onze producten worden speciaal op maat gemaakt naar aanleiding van de wensen van de klant.

Onze medewerkers zorgen voor een passende zakelijke offerte afgestemd op de wensen van de klant. Het professionele team zorgt voor de montage zodat alles op een snelle en correcte manier kan worden geleverd. Van de start tot finish is er contact met één persoon voor de volledige begeleiding van een bepaald project.